Basis Offroad Training :: 1 on 1

Een privé Basis Training is voor wie een meer persoonlijke aanpak wil ipv in een groepsgebeuren de training te volgen. De groepsdruk valt weg, een individuele aanpak wordt aangemeten en progressief en op een rustige manier bouwen we de oefeningen op.

We starten van nul en leggen voornamelijk de focus op de verschillende basistechnieken van het offroad rijden. Geleidelijk aan maken we de oefeningen iets moeilijker, zodat er sprake is van een leercurve waarbij rekening wordt gehouden met je persoonlijke comfort zone en waar er steeds voldoende aandacht is voor individuele feedback.

De training vindt in de namiddag plaats op ons terrein in Geraardsbergen vanaf 13h en eindigt rond 17h. Na een opwarmingsoefening leer je voeling krijgen met kijktechniek, houding, counter-balancing, korte bochten, emergency stops, obstakels nemen, enzoverder...

Het is niet verplicht om met noppenbanden te rijden. Heeft het net geregend of zal het regenen die dag, dan kunnen noppenbanden handig zijn. Beschik je niet over een Allroad, dan kan je steeds bij ons terecht voor een geschikte huurmotor.

 

​De oefeningen worden je aangeleerd door een BMW Certified Offroad Instructeur.

Data:​​​​​​​

  • Privetrainingen vinden steeds tijdens de week plaats.

  • Contacteer ons voor een geschikte datum.


Locatie:

Geraardsbergen


Prijs:

Voor de training betaal je 195€ per persoon inclusief drankje en certificaat.
Wens je liever niet met jouw Allroad de training te volgen of rij je graag eens met de laatste nieuwe GS-modellen, dan kun je bij ons terecht voor een huurmotor.

 

  • BMW G310 GS: 125€/dag

  • BMW F 750 GS: 125€/dag

  • BMW F 850 GS: 150€/dag

  • BMW F 850 GS Adventure: 150€/dag

  • BMW R 1250 GS: 150€/dag

BackTrail

Tom Vandenbossche

Offroad Motorcycle Instructor & Adventure Traveller

0477 56 50 13

tom@backtrail.be

Thomas Coopman

Offroad Motorcycle Instructor

0473 52 33 89

--


Gaverstraat 35L
9500 Geraardsbergen
België

Contact    Conditions     Privacy     Copyright 2017