top of page
Jon_3.jpg

Intermediate Offroad Training

Heb je een eerste offroad training achter de rug en wens je een stap verder te gaan in het offroad trainen maar lijkt de advanced training je nog net iets te hoog gegrepen dan is deze training voor jou de ideale oplossing.

Noppenbanden zijn nog niet nodig in vergelijking met onze doorgedreven training al kunnen ze zeker goed van pas komen wanneer we bv de zandbak induiken. Wens je toch al eens aan te voelen hoe het is om met noppenbanden te rijden dan kun je uiteraard steeds ook een van onze trainingsmotoren huren.

Na een korte herhaling van de technieken die we tijdens de basistraining hebben aangeleerd is het tijd om ons te focussen op oefeningen van een niveau hoger. Hoe rij je een helling op en wat is de juiste houding om een helling (gecontroleerd) af te rijden. Wat als je bent stil gevallen op een helling? Zand rijden hoe doen we dat juist. Wat van een kleine eerste sprong met je motor? Smalle geulen nemen en gecontroleerd op een Z-balk rijden alsook een licht trial parcours waar houding en kijktechniek primeert! In de namiddag sluiten we de training af met een rit om de de aangeleerde technieken verder in de praktijk om te zetten.

Het is niet verplicht om met noppenbanden te rijden. Heeft het net geregend of zal het regenen die dag, dan kunnen noppenbanden handig zijn. Beschik je niet over een Allroad, dan kan je steeds bij ons terecht voor een geschikte huurmotor.

 

​De oefeningen worden je aangeleerd door een BMW Certified Offroad Instructeur. Om de individuele benadering te garanderen beperken we de groep steeds tot maximaal 10 deelnemers.

Dagplanning:

9h00: Welkom, overlopen dagplanning + registratie
9h30: Herhaling basistechnieken op oefenterrein
11h00: Korte pauze
11h15: Oefening met focus op het nemen van hellingen.
12h30: Lunch (inclusief)
13h30: Zandbak, trialparcours, single tracks

15h00: Offroad rit
16h30: Einde

 

Locatie:

Geraardsbergen
 

Moto:

Alle merken zijn welkom
Type Allroad motor +600cc
(BMW GS, KTM, Yamaha Tenere, Ducati DesertX, Honda African Twin, ...)


Prijs:

Voor de training betaal je 250€ per persoon inclusief koffie , belegd broodje + drankje en certificaat.
Wens je lie
ver niet met jouw Allroad de training te volgen of rij je graag eens met de laatste nieuwe GS-modellen, dan kun je bij ons terecht voor een huurmotor.

  • BMW F 800 GS: 175€/dag

  • BMW F 900 GS: 175€/dag

  • BMW R 1300 GS: 175€/dag

  • BMW R 1250 GS Adventure: 175€/dag

Data 2024

  • 23 maart

  • 15 april

  • 27 mei

  • 17 juni

  • 16 september

  • 7 oktober

bottom of page