Snapseed.jpg

IJsland

14 augustus - 26 augustus 2021

30 augustus - 11 september 2021

Het laatste stukje ongerepte natuur van Europa is een mysterieuze parel. Op dit eiland kan je letterlijk 4 seizoenen in 1 dag ervaren. Het ene moment waan je je in een sprookje een ander moment zit je midden in het mysterieuze Voldor van Lord of the Rings.

IMG_6515.jpg

Corsica

24 april - 1 mei 2021

Corsica Offroad, een reis die het eiland dwarst, van het uiterste noordelijke punt van de Cap Corse tot aan het prachtige havenstadje Bonifacio in het zuiden van het eiland.

IMG_2160.jpg

Trans-Pyreneeën

3 - 10 juli 2021

16 - 23 oktober 2021

Dichtbij, ruw terrein en avontuur. Een ideale formule die bij iedere offroad-piloot zijn hart sneller doet slaan. Verken met ons de streek van de Katharen, de Catalaanse Pyreneeën en doorkruis de geërodeerde bergen en vlakten van de Bardenas woestijn.

Portugal

25 september - 3 oktober 2021

3 oktober - 10 oktober 2021


Offroad Heaven... en dit in perfecte combi met wildkamperen, hotel en een dag next level canyoning. Who's seeking for the adventure thrill?

Wales

12 - 16 mei 2021
10 - 14  november 2021

Dwars door Snowdonia, de mystieke heuvels van the Cambrian Mountains en Brecon Beacons National Park , een 3-daags offroad avontuur door Wales

Zuid-Afrika

10 - 21 november 2021

De Kaapse wijngaarden, Cape Point, Cape Algulhas, Baviaanskloof, Swartbergpas / Die Hel. De ultieme mix van bezienswaardigheden en offroad must do's in het zuiden van Afrika.

Canada

5 - 26 juni 2020


Ontdek de ongerepte natuur van de Rocky Mountains tijdens deze 22-daagse roadtrip.

IMG_5224.JPG

Tanzania

9 - 20 februari 2022

Afrika op zijn best! Een natuurdecor om u tegen te zeggen, grote hordes wilde dieren, de hoogste berg van Afrika, de Masai-stammen en de parelblauwe stranden van Zanzibar. Zo moet het aards paradijs er hebben uitgezien!

Namibië

4 - 19 december 2021


Een soft-offroad avontuur van Kaapstad (Zuid Afrika) dwars door de woestijnen tot helemaal aan het Etosha National Park in het noorden van Namibië

Silk Road Expedition :: 6 weken - 13.000km

België - Mongolië

4 juni - 16 juli 2022

Begin juni 2022 vertrekken we vanuit Brussel met een select groepje offroad avonturiers voor een 6 weken durende expeditie tot in Ulaanbaatar. Het ultieme avonturier op je allroad en in de voetsporen van Marco Polo, Alexander de Grote en Dzjengis Khan. We volgen een belangrijk deel van de oude Zijderoute in een steeds wisselend en imposant decor van ruige berglandschappen tot rustgevende groene oases.

Altijd gedroomd van een expeditie pur sang.... dan is dit jouw kans om aan te sluiten van dit avontuur!

Plan je reis met een gerust hart... ook in Corona tijden!

We verkeren met elkaar in een zeer moeilijke tijd die zeer uitzonderlijke omstandigheden met zich meebrengt, zowel voor reizigers als voor reisorganisaties. Deze uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke oplossingen. Hieronder in het kort enkele antwoorden / voorwaarden waar we ons alvast aan houden zodat je met een gerust hart alvast je volgend avontuur kan boeken.

 

  • Indien een reis wordt geannuleerd door BackTrail omwille van Corona (grenzen gesloten, reizen verboden)  dan heb je recht op een volledige terugbetaling van je reis.

  • Indien een land op moment van jouw reis een quarantaine oplegt zal BackTrail de reis niet laten doorgaan maar zullen we een alternatieve bestemming aanbieden in diezelfde periode en binnen dezelfde budgetorde. Als de reissom hoger uitvalt dan passen we de prijs aan naar de oorspronkelijke reissom. U hoeft dan niets bij te betalen. Valt het bedrag lager uit, dan ontvangt u het restantbedrag terug in de vorm van een voucher.

  • Wens je hier niet op in te tekenen dan bieden we jouw een waardebon twv het volledige bedrag van de geboekte reis aan als tussenoplossing die we graag binnen het jaar verzilverd zien.

  • Wens je deze liever ook niet dan betalen we jou het volledige bedrag terug.

  • Indien de reis kan doorgaan d.w.z. het logies en het vervoer beschikbaar zijn en de overheid van het land van bestemming Belgen toelaat op haar grondgebied zonder voorwaarden te stellen die het reizen onmogelijk maken (bijv. langdurige quarantaine) en u wenst toch te annuleren dan gelden de contractuele annulerignsvoorwaarden

Weet ook dat wij als geregistreerd reisbureau zijn aangesloten bij de VVR en de VVRO en bovendien beschikken over de verplichte insolventieverzekering. Dus mocht het er in de toekomst echt niet goed uit zien voor BackTrail, ook dan is je reis gedekt! Veilig toch.... niet?