top of page
DSC_0425.jpg

Restart  Training

Heb je je motorrijbewijs samen met je autorijbewijs ontvangen of staat het motorrijden al even op een laag pitje. Wens je op een rustig tempo je skills opnieuw aan te zwengelen om vol vertrouwen van je motor te genieten. Kies dan voor onze RESTART opleiding.
 

We oefenen op maneuvers aan lage snelheid. We leren je op een correcte en veilige manier te remmen en te keren in een straat. Daarnaast mag je ook heel wat tips&tricks verwachten over je houding en kijktechniek.
 

Onze RESTART training betreft een groepstraining met maximum 6 deelnemers die doorgaat op ons afgesloten terrein in Wetteren, vlakbij de

afrit van de E40.

​De oefeningen worden je aangeleerd door een Backtrail Instructeur. Om de individuele benadering te garanderen beperken we de groep steeds tot maximaal 6 deelnemers. De nadruk van deze training ligt op vertrouwen creëren door herhaling van de basisprincipes van het motorrijden. 
 


Dagplanning:

9h00: Verwelkoming, overlopen dagplanning + registratie
9h30: Start cursus op oefenterrein
11h00: Korte pauze
11h15 : Onroad rijtechnieken op oefenterrein
12h30: Lunch (inclusief)
13h30: Onroad rijtechnieken op oefenterrein
16h30: Einde

Data 2023:​​​​​​​
 

  • 11 juni 

  • 15 juli

  • 12 augustus

  • 26 augustus

  • Meer data volgen later....

* Lukt het voor jou niet tijdens één van deze data en ben je met een groepje van minimum 4 personen, contacteer ons dan gerust om samen naar een oplossing te zoeken. 

 


Locatie:

Wetteren 


Prijs:

Voor de training betaal je 175€ per persoon belegd broodje + water of frisdrank en certificaat.
De training volg je met je eigen motorfiets. 

bottom of page